Ben jij de volgende? 😉

Wat zeggen onze klanten?

tanje

Tanja Piessens

Marketing Manager Unique

Twaalfde man is mijn favoriete partner inzake videoproducties omdat ze een diepgaande kennis hebben van sociale media, ze heel flexibel werken én dat allemaal op maat van de klant.

Els_Vermeulen

Els Vermeulen

Zaakvoerder EA Technical Services

Jasper filmde en regisseerde voor ons verschillende klantentestimonials. We zijn trots op het resultaat en heel tevreden over de vlotte en fijne samenwerking.

alec

Alec De Coninck

Managing Partner Talentwise

Via Twaalfde Man hebben we als jong bedrijf in recruitmentbranche gefocust op automotive en sales en marketing profielen sterk ingezet op onze social media strategy. Jasper denkt mee met ons, doet voorstellen om te optimaliseren en is daarin proactief. Ook voor videomarketing doen we beroep op Twaalfde Man, met leuke feedback van onze klanten en prospects. Fijn om met Jasper samen te werken!
foto Mathias Vertessen

Mathias Vertessen

Dialectambassadeur KLEIR.

Zeer professionele samenwerking met Twaalfde Man voor onze launchvideo van de nieuwe Tourist LeMC collectie op onze webshop. Van offerte tot factuur is alles heel vlot verlopen. Communicatie is één van de grote troeven van deze toppers. Ook de finale video was helemaal volgens de verwachtingen!

Sta jij binnenkort ook op deze pagina?

Het sociale medialandschap is vandaag enorm uitgebreid en legt veel druk op jou als ondernemer. Vandaag moet alles sneller, dynamischer en doelgerichter. Maar waar moet je nu beginnen?