Wat zeggen onze klanten?

Lesley Vanleke

Co-Founder TalentLogiQs

Wat ik enorm apprecieer aan Twaalfde Man is hun hands-on mentaliteit. Het is een pragmatisch team dat echt de inspanning deed om TalentLogiQs volledig te begrijpen. Dat uitte zich in een goed resultaat en samenwerking.

Pieterjan Ingels

Marketing & Event medewerker Unizo

Als grootste ondernemersfamilie van Vlaanderen, willen wij niet alleen onze diensten op een mooie manier in de markt zetten maar uiteraard ook onze leden, de ondernemers, goed in beeld brengen. Jasper en zijn team denken mee na én hebben het inzicht en de vakkennis om van een grijs magazijn een dynamische en sprekende video te maken. Zonder al te veel feedback, kwam er een super eindproduct tevoorschijn waarin meer zat dan er gevraagd was. Een topper!

Peter Luyten

Marketing Manager Intervest

Voor een bouwproject waarin we partner zijn, hebben we op de skills van Twaalfde Man beroep gedaan om een informatieve video uit te werken. Vooral de flexibiliteit, creativiteit in het mixen van de beelden en de snelheid van de oplevering waren bewonderenswaardig, waardoor we in de toekomst zeker nog op hem beroep gaan doen.

Tanja Piessens

Marketing Manager Unique

Twaalfde man is mijn favoriete partner inzake videoproducties omdat ze een diepgaande kennis hebben van sociale media, ze heel flexibel werken én dat allemaal op maat van de klant.

Els Vermeulen

Zaakvoerder EA Technical Services

Jasper filmde en regisseerde voor ons verschillende klantentestimonials. We zijn trots op het resultaat en heel tevreden over de vlotte en fijne samenwerking.

Alec De Coninck

Managing Partner Talentwise

Via Twaalfde Man hebben we als jong bedrijf in recruitmentbranche gefocust op automotive en sales en marketing profielen sterk ingezet op onze social media strategy. Jasper denkt mee met ons, doet voorstellen om te optimaliseren en is daarin proactief. Ook voor videomarketing doen we beroep op Twaalfde Man, met leuke feedback van onze klanten en prospects. Fijn om met Jasper samen te werken!

Lorenz Verbert

Zaakvoerder Kiels Scooter Center

Er zijn veel online marketingbureau’s maar Jasper en zijn team maken het verschil door heel persoonlijk om te gaan met de klant. Ze komen ook zelf met geweldige ideeën af! 

Ook een pluspunt voor als je niets van online marketing kent: elke maand krijg je een mooi filmpje met de resultaten van de afgelopen maand opgestuurd!

Sta jij binnenkort ook op deze pagina?

Het sociale medialandschap is vandaag enorm uitgebreid en legt veel druk op jou als ondernemer. Vandaag moet alles sneller, dynamischer en doelgerichter. Maar waar moet je nu beginnen?