Online reputatie opbouwen?

Samen met jou leggen we graag de fundering. Het uitwerken van een goede communicatiestrategie, het bereiken van potentiële klanten en ze uiteindelijk overtuigen. Jouw online aanwezigheid is nog nooit zo belangrijk geweest! Net daarom geven we jou graag een duwtje in de rug… of twee!

Sociale media en video gaan de dag van vandaag hand in hand. Terwijl we dat in het achterhoofd houden, leveren we je krachtig beeldmateriaal dat je kan gebruiken voor al jouw socials. Samen zorgen we ervoor dat ze bij de juiste mensen op de juiste plaats terechtkomen.

Online marketing

Op een heel efficiënte manier nieuwe klanten aantrekken? Wij bouwen een tiptop marketingstrategie uit, volledig aangepast aan jouw doelpubliek…

Video

Catchy video’s? Check! Een tof deuntje op de achtergrond? Check! Met online video’s maak jij het verschil op sociale media en op jouw website. Verhoog het aantal kliks naar je website, overtuig je publiek en trek nieuwe klanten aan met bewegende content. Zeg nu zelf, een video kijken is toch véél toffer dan lezen? Er is een reden waarom mensen liever naar de Harry Potter films kijken dan dat ze de boeken lezen.

Waarom kiezen voor
Twaalfde Man?

Wij zijn de schakel tussen de overweldigende wereld van digitale marketing en ondernemers. In verstaanbare mensentaal zoeken we samen naar creatieve oplossingen. Zo kan jij alles op de voet meevolgen. Gemakkelijk, toch?

Wat zeggen onze klanten?

En ze zijn écht eerlijk geweest 😉

Els Vermeulen

Zaakvoerder EA Technical Services

Jasper filmde en regisseerde voor ons verschillende klantentestimonials. We zijn trots op het resultaat en heel tevreden over de vlotte en fijne samenwerking.

Alec De Coninck

Managing Partner Talentwise

Via Twaalfde Man hebben we als jong bedrijf in recruitmentbranche gefocust op automotive en sales en marketing profielen sterk ingezet op onze social media strategy. 

Klaar om online te scoren?

Het digitale landschap is vandaag enorm uitgebreid en soms zie je door de bomen het bos niet meer. Vandaag moet alles sneller, dynamischer en doelgerichter, en dat kan!