Zo denken wij

Ieder zijn specialiteit natuurlijk! Jij geeft dagelijks alles voor jouw bedrijf en jouw merk. Wij houden ons fulltime bezig met communicatie en online marketing. 

Hoe bouw je een  online reputatie op? Waar bereik je je consument? Waar raak je hem en waar krijg je hem zo ver dat hij kiest voor jou? Samen met jou leggen we graag de fundering. Wij hebben de tools en zijn in staat ze in te zetten waar het moet. Online marketing gaat niet alleen over campagnes, maar ook over een regelmatige aanwezigheid, conversatie aangaan en relevantie. 

Wanneer we dit aan onze klanten vertellen, zijn ze mee met ons verhaal en sommige zuchten er even bij ‘Dat is bijna een fulltime job.’ zeggen ze dan. Klinkt dit bij jou bekend in de oren of sluit jij je erbij aan? Dan kun je met ons in zee. Samen komen we tot de mooiste resultaten.  

Online marketing

Op een heel efficiënte manier nieuwe klanten aantrekken? Wij bouwen een tiptop marketingstrategie uit, volledig aangepast aan jouw doelpubliek…

Waarom kiezen voor
Twaalfde Man?

Wij zijn de schakel tussen de overweldigende wereld van digitale marketing en ondernemers. In verstaanbare mensentaal zoeken we samen naar creatieve oplossingen. Zo kan jij alles op de voet meevolgen. Gemakkelijk, toch?

Wat zeggen onze klanten?

En ze zijn écht eerlijk geweest 😉

Els Vermeulen

Zaakvoerder EA Technical Services

Jasper filmde en regisseerde voor ons verschillende klantentestimonials. We zijn trots op het resultaat en heel tevreden over de vlotte en fijne samenwerking.

Alec De Coninck

Managing Partner Talentwise

Via Twaalfde Man hebben we als jong bedrijf in recruitmentbranche gefocust op automotive en sales en marketing profielen sterk ingezet op onze social media strategy. 

Klaar om online te scoren?

Het digitale landschap is vandaag enorm uitgebreid en soms zie je door de bomen het bos niet meer. Vandaag moet alles sneller, dynamischer en doelgerichter, en dat kan!