fbpx

TikTok-video’s afsluiten als een pro! 

Laura en Zoë kijken mee met Jasper

Voel je ook dat jouw TikTok-video’s niet echt de boost krijgen die je wilt? Je maakt supertoffe content, maar toch blijven de volgers en views achterwege. Tijd om hier verandering in te brengen. The key? Een knallende outro! Want een goeie intro is één ding, maar je outro is net zo belangrijk. 

Dus hier zijn we om je wat tips te geven, zodat je jouw TikTok-video’s afsluit als een pro

Onthoud: je doelgroep heeft net de tijd genomen om je hele video te bekijken, dus het is nu het perfecte moment om hun aandacht vast te grijpen en er iets mee te doen.

Wil je dat mensen je volgen, je video delen of meer van je content bekijken? Heel simpel: zeg ze dit! Sluit je video af met een call-to-action, bijvoorbeeld ‘Volg ons voor meer!’.

‘Benieuwd naar meer, bekijk zeker onze andere video’s over …’ dit is een voorbeeld van hoe je je kijker nieuwsgierig maakt. Geef ze hier en daar een kleine sneak peek van wat er nog gaat komen. Zo vergroot je de kans dat ze je gaan volgen en zo geen update missen. 

Heb je een team vol trouwe volgers of zijn het er maar 10 of 20? Dat maakt geen verschil. Show them some love! Laat zien dat je dankbaar bent door hun te bedanken op het einde van je video. Laat ze voelen dat hun steun gewaardeerd wordt, zelfs in de laatste momenten van je video. 💙

Stimuleer interactie door vragen te stellen of kijkers uit te dagen om te reageren. Een betrokken publiek is vaak ook een terugkerend publiek. Antwoord zelf ook op de reacties onder je video’s. Zo bouw je weer aan je community. Win-win! 🤝

Dus, onthoud, je afsluiting is niet zomaar iets. Het is de laatste knal van indruk die je achterlaat. Of je nu wil dat publiek je volgt, je profiel bekijkt, of gewoon genieten van meer van je geweldige video’s, zorg ervoor dat het past bij jouw stijl. 

Benieuwd hoe je Gen Z kunt boeien? Neem een kijkje in ons E-book ‘6 must knows om Gen Z te bereiken’! 🤩 

Zijn er nog vragen?

Zie je door het bos de bomen niet meer? Van Google Ads tot Tiktok, wij begeleiden je graag door de social media jungle.

Weet jij hoe je Gen Z kan bereiken?

Ontdek alle tips in ons e-book!