fbpx

Vacature: Digital Content Creator

Twaalfde Man = f*ck de rules.

Als Gen Z agency zijn we dagelijks bezig om merken te verbinden met jongeren. Als we weten dat onze doelgroep er goed op zal gaan, dan doen we het ook gewoon. We durven fouten maken en experimenteren, want alleen zo blijven we elke dag groeien. Trends volgen we kort op, we worden ook blij van resultaat en zijn kritisch naar elkaar toe om dat te bereiken. En misschien nog wel het belangrijkste, we durven f*ck it zeggen. 

Een gezonde work-life balance is onze prioriteit. Wij creëren een veilige werkplek waar we dagelijks groeien, zelfstandig zijn, verantwoordelijkheid dragen en elkaar tijd en ruimte geven om te leren. Waarom? Zo maken we het verschil en verbeteren we onze focus op vlak van onze projecten, maar ook onszelf. Kort op den bal spelen dus!

Liefhebber van een portie gemengd? Dan ben je aan het juiste adres. Wij werken voor bedrijven die willen groeien met focus op jongerencommunicatie. Dagelijks surfen op de nieuwste trends en  impact creëren voor onze klant, daar staan we ‘s ochtends voor op. (en ook voor de goeie koffie, natuurlijk.)

Hoe ziet jouw week bij Twaalfde Man eruit?

Focus on the job 👩🏻‍💻

What's in it for you?

Sounds good? Stuur ons een mailtje!

Weet jij hoe je Gen Z kan bereiken?

Ontdek alle tips in ons e-book!