Video

Catchy video’s? Check! Een tof deuntje op de achtergrond? Check! Met online video’s maak jij het verschil op sociale media en op jouw website. Verhoog het aantal kliks naar je website, overtuig je publiek en trek nieuwe klanten aan met bewegende content. Zeg nu zelf, een video kijken is toch véél toffer dan lezen? Er is een reden waarom mensen liever naar de Harry Potter films kijken dan dat ze de boeken lezen.

Hoe gaan we te werk?

01

Brainstormen

Let’s brainstorm! De brainstormsessies die we bij aanvang van elk project organiseren zijn de eerste stap in ons avontuur. Samen denken we na over een actieplan en de mogelijke uitwerking ervan. 

02

Doelstellingen bepalen

Als een team sprinten we allemaal richting dezelfde doelen. Achteruit kijken is geen optie! Samen kiezen we welke doelen we willen halen en hoe we dat doen. Team work makes the dream work!

03

Opmaken en plannen

We zijn tot in detail toegelicht en de doelstellingen zijn duidelijk. Nu is het tijd om alles concreet te maken. De online strategie zetten we om naar content en planning.

04

Realiseren

Ready… Set… GO! De planning is gemaakt en onze doelstellingen staan vast. We zijn er helemaal klaar voor! lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum

05

Optimaliseren

Meten is weten! Achteraf gaan we met de data die we uit jouw sociale media halen aan de slag! Wat kan er beter aan de strategie en hoe optimaliseren we dit? Maandelijks ontvang je van ons een duidelijk rapport in mensentaal, dat alle data hapklaar maakt.

06

Onderhoudszorg

lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ips lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsumum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum

01

Brainstormen en plannen

1 à 2 zinnen erbij

02

Beeldmateriaal maken

1 à 2 zinnen erbij

03

Beeldmateriaal monteren

1 à 2 zinnen erbij

04

Feedbackmoment

1 à 2 zinnen erbij

05

Opmaak van de verbeterde versie

1 à 2 zinnen erbij

06

Finale versie kan online

1 à 2 zinnen erbij

Ga voor

Persoonlijkheid

Laat zien dat je merk en bedrijf meer zijn dan een naam. Licht jouw werk en expertise toe en toon de gezichten die zich schuilhouden achter je merk.

Ga voor

Expertise delen

De expertise / zelfst.naamw. / [ɛkspɛrˈti:zə], kennis en kundigheid op een bepaald gebied. Dat is wat je wil delen met jouw klanten, om hen te overtuigen en te laten zien hoe je te werk gaat.

Ga voor

Deelbaar

Video’s zijn de meest effectieve content op sociale media, website en in mailings. Denk maar aan schattige video’s van katjes, die stuur je toch ook direct door naar al je vrienden?