Punten pakken Knallen Scoren met video?

Zeg nu zelf, een beeld zegt toch meer dan duizend woorden!

Maak het persoonlijk

Laat zien dat je merk en bedrijf meer zijn dan alleen een naam. Licht jouw werk en expertise toe en toon de gezichten die zich schuilhouden achter je merk.

Deel je expertise

De expertise / zelfst.naamw. / [ɛkspɛrˈti:zə], kennis en kundigheid op een bepaald gebied. Dat is wat je wil delen met jouw klanten, om hen te overtuigen en te laten zien hoe je te werk gaat.

Vergroot je bereik

Video’s zijn de meest effectieve content op sociale media, website en in mailings. Denk maar aan schattige video’s van katjes, die stuur jij toch ook direct door naar al je vrienden? Dit alles met maar één druk op de knop! Geweldig toch?

0
Video's gemaakt
0
Minuten
0
Tevreden klanten

Onze werkwijze

Case: Unizo

Ondernemers doen innoveren aan de hand van
interactieve video

Ondernemers doen innoveren aan de hand van interactieve video

Pieterjan Ingels

Marketing & Eventmedewerker Unizo

Als grootste ondernemersfamilie van Vlaanderen willen wij niet alleen onze diensten op een mooie manier in de markt zetten maar uiteraard ook onze leden, de ondernemers, goed in beeld brengen. Jasper en zijn team denken mee na én hebben het inzicht en de vakkennis om van een grijs magazijn een dynamische en sprekende video te maken. Zonder al te veel feedback, kwam er een super eindproduct tevoorschijn waarin meer zat dan er gevraagd was. Een topper!

Staat jouw logo hier binnenkort bij? 😉