Wil jij een content-knaller in online marketing worden?

Wil jij een content-knaller tactische teamspeler straffe storyteller in online marketing worden?

Droom je van een stage waar je zelf je handen uit de mouwen kan steken? Waar je niet enkel de koffie hoeft te halen? Waar jouw mening even belangrijk is als die van ons? Een stage waar jij je als in vis in het water voelt tussen de likes, shares, CTA’s en online campagnes? 

Zoals Marco het meestal zegt zijn de meeste dromen bedrog, maar bij Twaalfde Man niet! Want wij zijn naar jou op zoek! 🕵🏻‍♂️

 

Join the club 🏡

Twaalfde Man is een open-minded, creatief en strategisch powerhouse met een oog voor kwaliteit. We zijn een jong – maar vooral ambitieus – team, en hebben daarnaast ook een goed gevoel voor humor. Althans, dat denken we toch 😉


Ons DNA 🧬

Jong geweld? Misschien. Maar we doen gewoon samen waar we goed in zijn. Een gezonde work-life balance dragen we hoog in het vaandel. Wij creëren een werkplek waar we dagelijks groeien en elkaar de tijd en ruimte geven om te leren. Waarom? Zo maken we het verschil en verbetert onze focus op onze projecten, maar ook onszelf.

Over projecten gesproken: we gaan in zee met jonge bedrijven en KMO’s die willen groeien, ambitieus zijn en mee geloven in de wereld kracht van online marketing. Jong geweld? Misschien. 😉


Welke speler zoeken we 🦸

 • Een creatieve online marketeer in opleiding die helemaal klaar is om op deze sneltrein te springen, maar niet bang is om te struikelen.
 • Je bent licht verslaafd aan sociale media, net zoals wij. Facebook, Instagram en LinkedIn ken je dan ook als jouw broekzak.
 • ‘Goesting’ is jouw middle name! We verwachten niet dat je alles kan, wel dat je samen met ons voor de volle 300% wilt knallen.
 • Je draagt je team op handen, net zoals wij voor jou doen. 🙌🏼
 • Skills in de wonderlijke wereld van video’s? Een tof pluspuntje. Andere grafische skills? Breng ze gerust mee!
 • Zijn jouw grafische skills on point? Beheers je de Adobe Creative Cloud software als geen ander? Heeft de wondere wereld van video geen geheimen meer voor jou? Vertel ons gerust welke extra kwaliteiten jij in de verf kan zetten! 🎨
 • Last but not least, je wilt er gewoon voor gaan en bent niet bang om een keertje of vijf frontaal tegen de lamp te lopen. Foutloos door het leven gaan zou niet haalbaar zijn, toch?
 

Wat mag je verwachten 🎁

 • Een meeting meevolgen, een creatieve brainstormsessie op poten zetten, een contentplanning voor jouw rekening nemen of een stukje pittige copy uit je mouw schudden: we sturen het allemaal jouw richting uit. 🚀
 • Variatie à volonté, want een stage is hét moment om uit te maken wat je nog wil leren voor je jezelf in het echte werkveld loslaat.
 • Een veilige & creatieve ruimte vol met ambitieuze jongeren die het verschillen willen en kunnen maken. 📊
 • Je krijgt ruimte om te vallen en weer op te staan, we volgen je met veel plezier along the way. Als je er maar van bijleert! 
 • Work hard play hard! ‘s Middags een potje FIFA, een after-work met een cocktail in de hand op vrijdagnamiddag, of gewoon een wandelmeeting wanneer het zonnetje schijnt… Jij wordt 100% part of the team.
 • Een fris, fruitig en vooral groen co-working office in Berchem, Antwerpen ‘

Stuur ons een mailtje met jouw motivatie, CV en portfolio op coolste-stage@twaalfdemanmedia.be (of gebruik de fancy blauwe knop hierboven, voor ieder wat wils) en we contacteren je zo snel mogelijk!