Ben jij een grafisch genie in wording?

Ben jij een grafisch genie visuele vogel creatieve contentmaker in wording?

Droom je van een stage waar jij je creativiteit helemaal kan uitleven? Waar je niet enkel de koffie hoeft te halen? Waar jouw mening even belangrijk is als die van ons? Een stage waar het online zwieren van jouw geniale visuals dagelijkse kost is? 

Zoals Marco het meestal zegt zijn de meeste dromen bedrog, maar bij Twaalfde Man niet! Want wij zijn naar jou op zoek! 🕵🏻‍♂️

 

Join the club 🏡

Twaalfde Man is een open-minded, creatief en strategisch powerhouse met een oog voor kwaliteit. We zijn een jong – maar vooral ambitieus – team, en hebben daarnaast ook een goed gevoel voor humor. Althans, dat denken we toch. 😉

 

Ons DNA 🌈

Jong geweld? Misschien. Maar we doen gewoon samen waar we goed in zijn. Een gezonde work-life balance dragen we hoog in het vaandel. Wij creëren een werkplek waar we dagelijks groeien en elkaar de tijd en ruimte geven om te leren. Waarom? Zo maken we het verschil en verbetert onze focus op onze projecten, maar ook onszelf.

Over projecten gesproken: we gaan in zee met jonge bedrijven en KMO’s die willen groeien, ambitieus zijn en mee geloven in de wereld kracht van online marketing. Jong geweld? Misschien. 😉

 

Welke speler zoeken we 🦸

 • Een grafisch ontwerper in opleiding die helemaal klaar is om op deze sneltrein te springen, maar niet bang is om af en toe te struikelen.
 • Facebook, Instagram en LinkedIn ken je als jouw broekzak. Verhalen vertellen via zotte visuals is waar jij voor opstaat in de ochtend (en ook voor de koffie natuurlijk!). ☕️
 • Jouw grafische skills zijn klaar om aan de buitenwereld getoond te worden: je beheerst de Adobe Creative Cloud software met een voorkeur voor Illustrator, Photoshop en Indesign.
 • Skills in de wonderlijke wereld van video’s? Een tof pluspuntje. Andere grafische skills? Breng ze gerust mee!
 • ‘Goesting’ is jouw middle name! We verwachten niet dat je alles kan, wel dat je samen met ons als één team voor de volle 300% wilt knallen.
 • Je draagt je team op handen, net zoals wij voor jou doen. 🙌🏼
 • Last but not least, je wilt er gewoon voor gaan en bent niet bang om een keertje of vijf frontaal tegen de lamp te lopen. Foutloos door het leven gaan zou niet haalbaar zijn, toch?
 

Wat mag je verwachten 🎁

 • Meetings meevolgen, een video in elkaar flansen via After Effects, een creatieve brainstormsessie op poten zetten, een volledige branding voor jouw rekening nemen of gewoon jouw meest creatieve ideeën omzetten in werkelijkheid: hier kan het allemaal. 🚀
 • Variatie à volonté, want een stage is hét moment om uit te maken wat je nog wil leren voor je jezelf in het echte werkveld loslaat.
 • Je krijgt ruimte om te vallen en weer op te staan, we volgen je met veel plezier along the way. Als je er maar van bijleert! 
 • Een veilige & creatieve ruimte vol met ambitieuze jongeren die het verschillen willen en kunnen maken. 📊
 • Work hard play hard! ‘s Middags een durum’ke op het stationsplein, een after-work met een cocktail in de hand op vrijdagnamiddag, of gewoon een wandelmeeting wanneer het zonnetje schijnt… Jij wordt 100% part of the team.
 • Een moderne en gezellige co-working office in Berchem, Antwerpen. Daarnaast krijg je toegang tot een wereldwijd netwerk aan kantoorruimtes. Morgen eens in Stockholm werken? 🌍

Stuur ons een mailtje met jouw motivatie, CV en portfolio op coolste-stage@twaalfdemanmedia.be (of gebruik de fancy blauwe knop hierboven, voor ieder wat wils) en we contacteren je zo snel mogelijk!