Wil jij een content-knaller in online marketing worden?

Wil jij een content-knaller tactische teamspeler straffe storyteller in online marketing worden?

Heeey, Hallo! Ja jij daar! 👋

Ben jij content met content? Oké, stom woordmopje. Maar ben jij dagelijks content met content? Waag een sprong in het diepe, en wordt Digital Content Creator bij Twaalfde Man!

 

Er was ooit eens een Twaalfde Man…🏋🏼

F@ck de rules. Wij zijn een strategisch powerhouse met een oog voor kwaliteit. Wij zijn ambitieuze schenensjotters, en hebben daarnaast een goed gevoel voor humor. Althans, dat denken we toch. 😊 

Jong geweld? Misschien. We doen samen waar we goed in zijn. Een gezonde work-life balance is prioriteit. Wij creëren een veilige werkplek waar we dagelijks groeien, zelfsturend zijn, verantwoordelijkheid dragen, en elkaar tijd en ruimte geven om te leren. Waarom? Zo maken we het verschil en verbetert onze focus op onze projecten, maar ook op onszelf. Kort op den bal spelen dus!

Liefhebber van een portie gemengd? Dan ben je aan het juiste adres: wij werken voor zowel lokale bedrijven die willen groeien als voor de bekende organisaties in Vlaanderen. Dagelijks impact creëren voor onze klant, daar staan we ‘s ochtends voor op.

 

Hiervoor sta jij ’s ochtends op (buiten je wekker). ⏰

 • Right time, right moment? Yessss, daar geloven wij ook in!  Je weet wanneer je wat moeten posten en op welke kanalen. Mensen denken dat je een social media tovenaar bent, door je strategische skills en inzichten.
 • Croissant als ontbijt? Nah, doe ons maar Adobe Illustrator, InDesign & Photoshop. Hoewel een goei koffiekoekske ons ook wel smaakt. 🥐
 • Een puzzel van 1000 stuks? Of liever even puzzelen in Adobe Premiere Pro of After Effects? Je vindt beiden even spannend.
 • Verdiep je in de wereld van onze klanten en maak organische content en grafisch posts op maat. Een tevreden klant is goud waard!
 • Handig zijn met een professionele camera of die van je smartphone? Dan heb jij de flosj gevangen op onze kermis. EXTRA BONUSPUNTEN dus!

 

Waarom werken bij Twaalfde Man? 🧐

 • Zelfsturing betekent dat iedereen verantwoordelijk is voor het reilen en zeilen binnen Twaalfde Man. Sta je mee aan het roer, of help je liever in de kajuit? 
 • Ja, wij zeggen letterlijk ‘fuck the system’. Waar je wil werken? Be our guest op kantoor of vanop afstand! No problem, onze koffiekaart ligt klaar. 
 • Een veilige & creatieve ruimte vol met ambitieuze jongeren die het verschillen willen en kunnen maken. 📊
 • Je krijgt ruimte om te vallen en weer op te staan, we volgen je met veel plezier along the way. Als je er maar van bijleert! 
 • Work hard play hard! ’s Middags een durum’ke op het stationsplein, een after-work met een cocktail in de hand op vrijdagnamiddag, of gewoon een wandelmeeting wanneer het zonnetje schijnt… Jij wordt 100% part of the team.
 • Een moderne en gezellige co-working office in Berchem, Antwerpen. Daarnaast krijg je toegang tot een wereldwijd netwerk aan kantoorruimtes. Morgen eens in Stockholm werken? 🌍 

 

6 eigenschappen van een goede teamspeler. 🤝

 • Een creatieve Freelance Digital Content Creator die helemaal klaar is om op deze sneltrein te springen, maar niet bang is om te struikelen.
 • Uit je comfortzone groeien, we love it! Ahrita Furma brak in zijn leven maar liefst 630 wereldrecords. Maar voor ons is het vooral belangrijk dat je je eigen records verbreekt, en je eigen grenzen verlegt. Enkel zo groei je als persoon en binnen ons team!
 • Je bent open-minded, gedreven en hebt een passie om samen met ons te leren en te groeien. Je gooit jezelf de volle 300%.
 • De wekelijkse afterworks zijn voor jou van groot belang, zolang je gedurende de week optimaal hebt gepresteerd. Prestatie- en resultaatgericht werken is jouw dada.
 • Zoals Maurice van FC de Kampioenen zou zeggen: “Pascalleke, wist je dat het echt een meerwaarde is als ge Facebook, Instagram en LinkedIn skills hebt?”
 • Je draagt je team op handen, net zoals wij dat voor jou doen. Zonder team is er geen Twaalfde Man, en dat willen we natuurlijk niet.

Stuur ons een mailtje met jouw motivatie, CV en portfolio naar tofjobke@twaalfdemanmedia.be (of gebruik de fancy blauwe knop hierboven, voor ieder wat wils) en we contacteren je zo snel mogelijk!