fbpx

Vacature: Digital Marketeer

Hallowkes! 👋

Twaalfde Man = f*ck de rules.

Als social-first agency zijn we het gewend om creatief uit de hoek te komen. Als we weten dat onze doelgroep er goed op zal gaan, dan doen we het ook gewoon. We durven fouten maken en experimenteren, want alleen zo blijven we elke dag groeien. We worden blij van resultaat en zijn kritisch naar elkaar toe om dat te bereiken. En misschien nog wel het belangrijkste, we durven f*ck it zeggen. 

Een gezonde work-lifebalance is onze prioriteit. Wij creëren een veilige werkplek waar we dagelijks groeien, zelfstandig zijn, verantwoordelijkheid dragen en elkaar tijd en ruimte geven om te leren. Waarom? Zo maken we het verschil en verbeteren we onze focus op vlak van onze projecten, maar ook onszelf. Kort op den bal spelen dus!

Liefhebber van een portie gemengd? Dan ben je aan het juiste adres. Wij werken voor lokale bedrijven die willen groeien en bekende organisaties in Vlaanderen. Dagelijks impact creëren voor onze klant, daar staan we ‘s ochtends voor op. (en ook voor de goeie koffie, natuurlijk.)

7 eigenschappen van een topteamspeler

Hoe ziet jouw week bij Twaalfde Man eruit?

Join the club Join the club Join the club Join the club Join the club Join the club
Join the club Join the club Join the club Join the club Join the club Join the club

En nu denk jij: wat krijg ik? Well, we kunnen een hele tekst schrijven over marktconform loon een allerlei andere vage HR-termen. Maar we gaan liever met jou in gesprek zoals echte mensen. Stuur ons jouw motivatie en CV en spring eens binnen!

Mag onze postduif bij jou langskomen? 🕊

Ontvang al onze social media tips, tricks & updates in jouw mailbox.