fbpx

Skip links

Onze Referenties

Wat zeggen onze klanten?

Hun tevredenheid is onze drive.

“De samenwerking met Twaalfde Man verliep vlot. We hadden een samenvattende film nodig die in 10 minuten, één dag opleiding, efficiënt en effectief weer gaf voor onze klant. Jasper ondersteunde met raad en daad en zette een mooi resultaat neer. Zowel wat klank als beeld als montage betreft. Dit is absoluut voor herhaling vatbaar.”

Liesbeth Huysmans
Zaakvoerder - LISS

“Twaalfde Man is een fijne combinatie tussen jong bloed met goede ideeën en een echte ondernemer. Daardoor was het voor ons heel fijn en makkelijk samenwerken, ze begrijpen goed wat wij als onderneming belangrijk vinden en bouwen daaraan mee. We zijn Twaalfde Man dankbaar voor hun goede en frisse ideeën, voor hun heldere communicatie en voor hun vlotte praktische uitwerking.”

Els Vermeulen
Zaakvoerder - EA Technical Services

“Jasper is een gedreven en professionele monteur, die kwalitatieve video’s levert. Onze aanvraag werd spoedig en op een correcte manier behandeld. Jasper gaat ook heel goed om met feedback en commentaar en weet steeds de juiste oplossing te vinden. Een verdere samenwerking zit er dus zeker in!”

Nicolas Acedo
Online Marketing Coördinator - Unique Belgium

“Voor mijn verkiezingscampagne deed ik beroep op de Twaalfde Man om promotiefilmpjes voor facebook te maken. Mijn entourage en ik waren heel tevreden van zowel de shoots als de montage. Ook werden opmerkingen bij het resultaat met plezier behandeld. Een aanrader!”

Bart Smans
Politiek

“Jasper dacht mee bij de briefing om samen tot het beste concept te komen. Op de dag zelf kwam hij voorbereid aan met het juiste materiaal. Hij nam zelf initiatief en maakte genoeg en de juiste shots om het gewenste resultaat te bereiken. Bij de verwerking werd er rekening gehouden met de feedback en het eindproduct werd tijdig aangeleverd. Wij bij JDI zijn zeer tevreden over het verloop van de samenwerking en zullen in de toekomst zeker nog beroep op hem doen.”

Quinten Hereen
Digital Marketeer - JDI

“Betrouwbare partner voor video ondersteuning. Op een kwalitatieve manier onze events in beeld gebracht en zeer dynamisch in de finale oplevering. We gaan voor meer in 2020.”

Bart De Ceulaer
Online Marketeer - Hybrid

Ben jij onze volgende tevreden klant?

Maak hier je afspraak

Persoonlijke aanpak

Je krijgt een online partner die je echt wilt kennen. Samen gaan jullie volop voor de op voorhand gestelde doelstellingen.

Goede opvolging

Je krijgt maandelijks een datarapport met uitleg via een video. Wij volgen heel het project op de voet en sturen bij waar nodig.

Flexibel

Snel nog een telefoontje doen? Tuurlijk! 24/7 is voor ons geen wiskunde. Ons jong team staat steeds paraat voor jullie.

Klaar voor een vrijblijvend gesprek?