fbpx

Skip links

Portfolio Video

Meest recente videoproducties:

JDI
Remmicom
François
EA Technical Services
Unique
Warme William

Zij waren jou voor!

Wat vonden zij van de samenwerking?

“De samenwerking met Twaalfde Man verliep vlot. We hadden een samenvattende film nodig die in 10 minuten, één dag opleiding, efficiënt en effectief weer gaf voor onze klant. Jasper ondersteunde met raad en daad en zette een mooi resultaat neer. Zowel wat klank als beeld als montage betreft. Dit is absoluut voor herhaling vatbaar.”

Liesbeth Huysmans
Zaakvoerder - LISS

“Jasper dacht mee bij de briefing om samen tot het beste concept te komen. Op de dag zelf kwam hij voorbereid aan met het juiste materiaal. Hij nam zelf initiatief en maakte genoeg en de juiste shots om het gewenste resultaat te bereiken. Bij de verwerking werd er rekening gehouden met de feedback en het eindproduct werd tijdig aangeleverd. Wij bij JDI zijn zeer tevreden over het verloop van de samenwerking en zullen in de toekomst zeker nog beroep op hem doen.”

Quinten Hereen
Digital Marketeer - JDI

“Jasper is een gedreven en professionele monteur, die kwalitatieve video’s levert. Onze aanvraag werd spoedig en op een correcte manier behandeld. Jasper gaat ook heel goed om met feedback en commentaar en weet steeds de juiste oplossing te vinden. Een verdere samenwerking zit er dus zeker in!”

Nicolas Acedo
Online Marketing Coördinator - Unique Belgium

“Betrouwbare partner voor video ondersteuning. Op een kwalitatieve manier onze events in beeld gebracht en zeer dynamisch in de finale oplevering. We gaan voor meer in 2020.”

Bart De Ceulaer
Online Marketeer - Hybrid

Interesse in een samenwerking?

Maak hier je afspraak

Klaar voor een vrijblijvend gesprek?