Scoor met online marketing

Twaalfde Man. Het geheime wapen van elk goed draaiend voetbalteam. En nu horen we je al denken: “Wat heeft een jong creatief agency te maken met voetbal?” Niets!

Maar we geloven wel in de toegevoegde waarde van enthousiasme. Net als de echte fanatiekelingen hebben wij kennis van zaken, zijn we enthousiast en maken we het verschil! Daarnaast staan we altijd klaar om een tandje bij te steken en jou een helpende hand toe te reiken.

Online Marketing

Maandelijks nieuwe potentiële klanten bereiken? Met doelgerichte online advertentiecampagnes trek jij nieuwe klanten over de streep. Je brengt de juiste boodschap aan de juiste persoon, en dat allemaal wanneer dit hen het beste uitkomt.

Hebben ze interesse? Dan zijn ze minder dan enkele kliks of tikken met hun vinger verwijderd van jouw merk!

Videomarketing

Catchy video’s? Check! Een tof deuntje op de achtergrond? Check! Een video is hapklare content in beelden, beelden die je bijna kan ruiken. Mensen overtuigen van jouw bedrijf gaat snel en efficiënt met behulp van video.

Neem ze mee in jouw verhaal en trek je klanten over de streep door de juiste boodschap over te brengen.

Onze trots? Ons DNA!

Met volle energie en veel goesting nemen we jouw opdrachten ter harte.

Trouwe spelers

Wij, als trouwe spelers staan niet aan de zijlijn te wachten en te zwaaien. Nee. Een goede relatie met onze klanten staat bij ons op nummer één. Wij denken mee, wij komen met nieuwe ideeën, wij stellen voor en wij houden jou up-to-date. Samen gaan we volle gas voor hetzelfde doel.

Jonge spelers

Speels, vasthoudend, en onvermoeibaar. Wij zitten vol energie en zijn altijd hongerig naar ondernemen. Als digitale know-it-alls met de juiste creatieve skills stellen we ons flexibel op, staan we open voor jouw ideeën, durven we out of the box te denken en staan we in de startblokken voor elke nieuwe uitdaging.

Snelle spelers

Digitaal gaat het rap. Maar wij zijn mee. Wij zijn de schakel tussen de overweldigende wereld van digitale marketing en ondernemers. Zonder bla bla, kunnen we meedenken over creatieve oplossingen. Dit doen we op jouw ritme.

Slimme spelers

Eerst luisteren. Dan doen. Geleerd hebben we al. Het is nu ons doel om onze kennis doelgericht toe te passen. Wij hebben een neus voor de juiste strategie en de juiste creatieve uitvoering. Dat doen we, elke dag opnieuw en elke dag beter.

Wat zeggen onze klanten?

En ze zijn écht eerlijk geweest 😉

Lorenz Verbert

Zaakvoerder Kiels Scooter Center

Er zijn veel online marketingbureau’s maar Jasper en zijn team maken het verschil door heel persoonlijk om te gaan met de klant. Ze komen ook zelf met geweldige ideeën af! 

Ook een pluspunt voor als je niets van online marketing kent: elke maand krijg je een mooi filmpje met de resultaten van de afgelopen maand opgestuurd!

Pieterjan Ingels

Marketing & Event medewerker Unizo

Jasper en zijn team denken mee na én hebben het inzicht en de vakkennis om van een grijs magazijn een dynamische en sprekende video te maken. Zonder al te veel feedback, kwam er een super eindproduct tevoorschijn waarin meer zat dan er gevraagd was. Een topper!

Lesley Vanleke

Co-Founder TalentLogiQs

Wat ik enorm apprecieer aan Twaalfde Man is hun hands-on mentaliteit. Het is een pragmatisch team dat echt de inspanning deed om TalentLogiQs volledig te begrijpen. Dat uitte zich in een goed resultaat en samenwerking.

Online communicatie voor jouw bedrijf?

Het digitale landschap is vandaag enorm uitgebreid en soms zie je door de bomen het bos niet meer. Vandaag moet alles sneller, dynamischer en doelgerichter, en dat kan!