fbpx

Skip links

Video

Eén beeld zegt meer dan…

Een uniek project? Een gezellig bedrijfsfeestje? Tevreden klanten? Als je echt wilt dat je boodschap blijft hangen dan maken wij voor jou de juiste video.

Benieuwd naar wat onze klanten zeggen?
Twaalfde Man - Online Marketing

Bedrijfsvideo

Testimonial

Aftermovie

Videoboodschappen die blijven hangen

Video verkoopt

90% van de mensen zegt dat een productvideo hen helpt in het koopbeslissingsproces.

Video scoort

Na het zien van een video onthoudt iemand de inhoud beter dan wanneer men een tekst leest. Je boodschap komt dus beter aan bij de doelgroep.

Video = vindbaar

Video krijgt een extra hoge ranking in de grootste zoekmachine ter wereld, Google. Na Google is de meest gebruikte zoekmachine YouTube en alles bij YouTube draait om videocontent.

Video’s die blijven hangen

Bekijk hier onze recentste projecten:
Remmicom
JDI
François
EA Technical Services

Meer video's bekijken?

Klik dan hier!

Onze werkwijze

Brainstormen

Plannen

Beeldmateriaal maken

Montage

Feedback

Eindversie

Een project starten?
Twaalfde Man - Online Marketing

Zij gaan vol voor videomarketing

Hun tevredenheid is onze drive.

“De samenwerking met Twaalfde Man verliep vlot. We hadden een samenvattende film nodig die in 10 minuten, één dag opleiding, efficiënt en effectief weer gaf voor onze klant. Jasper ondersteunde met raad en daad en zette een mooi resultaat neer. Zowel wat klank als beeld als montage betreft. Dit is absoluut voor herhaling vatbaar.”

Liesbeth Huysmans
Zaakvoerder LISS

“Jasper dacht mee bij de briefing om samen tot het beste concept te komen. Op de dag zelf kwam hij voorbereid aan met het juiste materiaal. Hij nam zelf initiatief en maakte genoeg en de juiste shots om het gewenste resultaat te bereiken. Bij de verwerking werd er rekening gehouden met de feedback en het eindproduct werd tijdig aangeleverd. Wij bij JDI zijn zeer tevreden over het verloop van de samenwerking en zullen in de toekomst zeker nog beroep op hem doen.”

Quinten Heeren
Digital Marketeer - JDI

Klaar voor een vrijblijvend gesprek?