fbpx

Skip links

Adverteren

Bereik nieuwe klanten

De juiste boodschap tonen aan de juiste persoon op het juiste moment? Kies dan om te adverteren op Facebook & Instagram. Wij bereiken jouw potentiële klanten met relevante advertenties.

Vrijblijvend jouw project bespreken?
Twaalfde Man - Online Marketing

Bereik je doelgroep

Vergroot je naamsbekendheid

Snel, efficiënt & resultaatgericht

Waarom adverteren?

Naamsbekenheid

Omdat jouw advertenties op sociale media komen word je opgemerkt. Zo vergroot je jouw naamsbekendheid en scoor je nieuwe klanten.

Doelgericht adverteren

Adverteer enkel op personen die relevant zijn voor je product of dienst. Bepaal uw toekomstige klanten op basis van hun interesses en demografische kenmerken.

Groot bereik

Via sociale media kan je enorm veel gebruikers bereiken. Zo krijgt jouw aantal websitebezoekers en volgers ook een boost!

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten?

Bekijk ze hier!

Persoonlijke aanpak

Je krijgt een online partner die je echt wilt kennen. Samen gaan jullie volop voor de op voorhand gestelde doelstellingen.

Goede opvolging

Je krijgt maandelijks een datarapport met uitleg via een video. Wij volgen heel het project op de voet en sturen bij waar nodig.

Flexibel

Snel nog een telefoontje doen? Tuurlijk! 24/7 is voor ons geen wiskunde. Ons jong team staat steeds paraat voor jullie.

Onze werkwijze

Brainstormen

Plannen

Realiseren

Optimaliseren

Een vrijblijvend gesprek
Twaalfde Man - Online Marketing

Wat zeggen onze klanten?

Hun tevredenheid is onze drive.

“Twaalfde Man is een fijne combinatie tussen jong bloed met goede ideeën en een echte ondernemer. Daardoor was het voor ons heel fijn en makkelijk samenwerken, ze begrijpen goed wat wij als onderneming belangrijk vinden en bouwen daaraan mee. We zijn Twaalfde Man dankbaar voor hun goede en frisse ideeën, voor hun heldere communicatie en voor hun vlotte praktische uitwerking.”

Els Vermeulen
Zaakvoerder - EA Technical Services

“De samenwerking met Twaalfde Man is top. Ze komen met oplossingen, kunnen heel goed out-of-the-box denken en zijn ontzettend creatief. Een jonge gedreven team die het verschil willen maken en dat bij ons dan ook doen vanaf het moment dat we een samenwerking gestart zijn. Ze komen met initiatief en weten met de juiste oplossingen te komen die wij als bedrijf nodig hebben.”

Glenn Middelhof
Zaakvoerder TLANT

Ontdek jouw online mogelijkheden