fbpx

Skip links

Diensten

Twaalfde Man – Sociale Media beheer

Nieuwe klanten vinden

Sociale media is niet meer weg te denken in onze wereld. Elke dag gebruiken er meer dan 7,5 miljoen Belgen sociale mediakanalen zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, …

Wij houden je sociale media steeds up-to-date met relevante berichten en we bouwen een online community rond jouw bedrijf op. Zodat jij echt online scoort!

Vraag hier je offerte aan
Webshop

Meetbaar

Groot bereik

Doelgericht adverteren

Onze werkwijze

1. Doelstellingen bepalen

2. Huisstijl opmaken

3. Planning opmaken

4. En... start!

5. Optimaliseren

Sociale Media
Neem contact met ons op

Wat zeggen onze klanten?

Hun tevredenheid is onze drive.

“Twaalfde Man is een fijne combinatie tussen jong bloed met goede ideeën en een echte ondernemer. Daardoor was het voor ons heel fijn en makkelijk samenwerken, ze begrijpen goed wat wij als onderneming belangrijk vinden en bouwen daaraan mee. We zijn Twaalfde Man dankbaar voor hun goede en frisse ideeën, voor hun heldere communicatie en voor hun vlotte praktische uitwerking.”

Els Vermeulen
Zaakvoerder EA Technical Services

“De samenwerking met Twaalfde Man is top. Ze komen met oplossingen, kunnen heel goed out-of-the-box denken en zijn ontzettend creatief. Een jonge gedreven team die het verschil willen maken en dat bij ons dan ook doen vanaf het moment dat we een samenwerking gestart zijn. Ze komen met initiatief en weten met de juiste oplossingen te komen die wij als bedrijf nodig hebben.”

Glenn Middelhof
Zaakvoerder TLANT